Átrium Színház

Gazdasági fronton vesztésre áll a. Margit körút 55 Budapest Hungary H-1024.


Atrium Haz Majus 1 Mozi Grafika Kepcsarnok Hungaricana

Színházi előadások kortárs tánc komoly- és könnyűzene filmvetítések.

. 13 hours agoHeteken belül bezárhatja kapuit Budapest közismert független színháza az Átrium. 8 hours agoKözösségi adományok menthetik meg az Átriumot. írja a Facebookon az Átrium amely már korábban is többször jelezte hogy áthidalhatatlannak tűnő anyagi nehézségekkel küzd.

Színházjegy koncertjegy zene. Az Átrium és a jobboldali médiumok között folyó kultúrpolitikai harc mérföldkőhöz ért. Az Átrium Színház vezetősége tegnap tette közzé a hírt hogy dolgozóinak nagy részét el kellett bocsátania és jó eséllyel az utolsó előadásokat láthatják a nézők.

Mozi épületében 2012-ben nyitott meg az Átrium színház amelyet 2017 óta üzemeltet a jelenlegi vezetés. Újra megnyitotta kapuit az Átrium. 8 hours agoA Margit körúti egykori Május 1.

26-án kedden este 8 órakor Zolbert - Focus lemezbemutató koncertjével kezdjük a hetet majd 27-én szerdán este. Margit körút 55 Budapest Hungary 1025. Óriási a baj ellehetetlenült az Átrium Színház nem tudják tovább folytatni a működésüket az már nem rentábilis.

15 hours agoNem tudjuk tovább tartani a színházat. Az Átriumban olyan jelentős. Az Átrium előadásai a körülöttünk zajló életre reflektálva hol megnevettetik hol elgondolkodtatják a nézőket de mindenképp.

A következő hetekben lehet látni az utolsó előadásokat. Nem tudjuk tovább tartani. Jegyvásárlás az Átrium eseményeire.

Itt a vége bezárják az Átrium Színházat. A mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a. Isteni végjáték David Javerbaum Az Őrült Nők Ketrece Herman-Fierstein A bogyósgyümölcskertész fia Háy János.

A jegyhu-n színházi előadásokra koncertekre fesztiválokra sporteseményekre vásárolhat jegyet online bankkártyával. Az erre a nyárra elindított ösztönző kísérleti programhoz a Margitszigeti Színház a három műfajhoz három elismert kiválóság támogatását kérte akik örömmel fogadták a. Összeszorult torokkal nagyon szomorú döntést kellett meghozniuk amit.

Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium utolsó. Azt írják hogy a mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a. HETI ÁTRIUM Ezen a héten is várunk szeretettel e heti programunk.

1 day agoNem tudjuk tovább tartani a színházat írja a színház csütörtök esti Facebook-posztjában. A színház a Facebook-oldalán jelentette be hogy a támogatások hiánya olyan helyzetbe sodorta őket. Az utolsó napjait éli a független Átrium színház.

Ez idő alatt a korábbi. Nem tudjuk tovább tartani a színházat - tette közzé közleményben közösségi oldalán a színház. A korábban Május 1.

Azt írják egy fillért sem kaptak a kulturális kormányzat támogatási fedezetéből. Az Őrült Nők Ketrece Herman-Fierstein. Bezárja kapuit az Átrium.

ÁTRIUM SZÍNHÁZ BISZTRÓ GALÉRIA 1024 Budapest Margit körút 55. Atriumhu Átrium facebook Átrium youtube Átrium instagram Átrium spotify. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet.

Átrium 1024 Budapest Margit körút 55. Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely ahol mindenki az lehet aki. Színház bisztró kortárs művészeti galéria rendezvényház.

Színház kávézó rendezvények galéria ifjúsági előadások közösségi hely prémium tartalmak. Vagy épp az aki lenni akar. Moziként is ismert impozáns Bauhaus épület Átrium Film-Színház név alatt november 26-án nyitott meg ismét.

De ha muszáj másnak mutatnod magad. Átrium Színház előadások online jegyvásárlási lehetőséggel.


Foto Ittlakunk Hu Home Home Decor Furniture


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban Holiday Decor Holiday Decor


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Street View Building Landmarks


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Basketball Court Court Basketball


Atrium Haz Majus 1 Mozi Grafika Kepcsarnok Hungaricana Budapest Arch Retro


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Conference Room Conference Room Table Home


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Art Deco Architecture Atrium House Budapest


Beke Apollo Tatra Mozik A Multbol Nlcafe Nlcafe Hu Budapest Retro History


Foto Kurucz Agnes Talk Show Scenes


Gallery Of Saint Nazaire Theatre K Architectures 14 Architecture Public Architecture Saint Nazaire


Atrium Film Szinhaz Budapest Hungary Budapest Hungary


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Building Multi Story Building Structures


1958 Bem Mozi Margit Korut Akkor Martirok Utja 5b Budapest Budapest Hungary Hungary


1936 Margit Korut 55 Atrium Haz Budapest Budapest Hungary Architecture


Kozzeteve Itt Budapest


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban


Pin On Atrium Film Szinhaz


Az Egykori Majus 1 Mozi Jelenlegi Elotere Bauhaus Scenes Talk Show


A Nyolcvanas Evek Vegen A Budapest Film Megprobalta Helyreallitani Az Eredeti Bauhaus Belso Tereket De Aztan A Kilencvenes Evek Outdoor Decor Budapest Atrium

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1